"Тепер я рієлтор, завскладу, водій": Нікітюк розповіла, чим займається на війні (відео)

Після того як 24 лютого Росія вторглася в Україну, зірка Нового каналу Леся Нікітюк пішла волонтерити. Вона поїхала в свою рідну Хмельницьку область, і організувала пункт допомоги переселенцям в тій школі, де вона навчалася. Нікітюк в інтерв'ю Дмитру Гордону повідомила, що відтоді вона більше не блогер і не телеведуча, передають Патріоти України.

"Блогером і телеведучою я була до 24 числа, але після того, як нас прийшли "звільняти", я одну професію змінила на нових 16. Тепер я рієлтор, тепер я завскладу, водій, коли треба, привожу, відводжу, селю, намагаюся знайти потрібні продукти, одяг, ковдри, подушки", - поділилася Леся Нікітюк. Зірка розповіла, що займається прийомом біженців, допомогою з розміщенням. Каже, що першочергова місія - дати втікаючим від війни людям прилягти, відпочити, помитися, поїсти.

Нагадаємо, раніше були названі українські зірки, які пішли волонтерити після вторгнення РФ. Серед них Playboy-модель Даша Астаф'єва, телезірка Леся Нікітюк, шоумен Сергій Притула, співачка Ірина Федишин та інші.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...