"Тепер я точно знаю, що таке щастя": Герой шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк вперше став татом - первістка йому народила відома модель

Герой 10 сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк та його обраниця Дар'я Хлистун стали батьками. І для 35-річного пілота, і для 25-річної моделі це перша дитина, передають Патріоти України.

Радісною новиною у соцмережах першою поділилася новоспечена мама. Даша опублікувала в "сторіз" милу фотографію з пологового будинку, на якій зображена крихітна ручка. "Тепер я точно знаю, що таке щастя", - написала супермодель.

Кого вона народила, дівчина не уточнила, але відомо, що пара чекала на дочку. Ім'я дівчинки та інші подробиці пологів молоді батьки поки тримають в секреті, але обіцяють найближчим часом все розповісти.

"Дякую всім за привітання. Дуже багато повідомлень отримала, не в змозі відповісти кожному особисто. Скоро вийду на зв'язок (напевно)", - написала Хлистун.

Макс та Даша познайомилися у соціальних мережах майже відразу після фіналу шоу "Холостяк". Деякий час закохані приховували свої почуття від публіки, але потім у всьому зізналися. Модель не раз натякала, що вони з пілотом розписалися, а пишне весілля вони планують влаштувати вже після народження первістка.

Про обраницю Михайлюка відомо, що їй 25 років і вона одна з найперспективніших моделей в Україні. Даша зуміла заявити про себе на тижні моди у Нью-Йорку, Парижі, Мілані та інших великих події в світі моди, а також стала першою українкою, запрошеною взяти участь у великому щорічному шоу бренду Victoria's Secret.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...