"Тепер її 3,7 мільйона підписників знають, як і де можна кататися на татовій машині": Леся Нікітюк грубо порушила ПДР у Києві (фото)

Леся Нікітюк створила небезпечну ситуацію на дорозі і серйозно порушила правила дорожнього руху в центрі Києва. Більш того відео своїх викрутасів ведуча поділилася зі своїми шанувальниками, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз зірка шоу "Хто зверху" опублікувала відео. Леся Нікітюк зустрілася на дорозі з Володимиром Дантесом. Чоловіка Наді Дорофєєвої не помітити на дорозі неможливо, адже їздить він на яскравому лимонному електрокарі Tesla.

Під'їжджаючи до авто Дантеса, успішна українська ведуча взяла в руки телефон і почала знімати, вона під'їхала до авто співака і помахала йому рукою. Однак це не єдине порушення артистки - вона здійснювала рух по смузі для маршрутних транспортних засобів.

"Ніхто не знає, а давно Леся Нікітюк водієм швидкої працює? А то так впевнено тулить смугою маршрутного транспорту. Напевно, пацієнта поспішає врятувати. А про зйомку на мобільний за кермом, ми вже мовчимо. Це, напевно, скоро пропишуть в ПДР України" , "Ну чого ви так? Може це у неї додаткове суспільне зобов'язання, і вона пасажирів везе на Житомирську", "Після того, як вона з двору не могла виїхати, нічому дивуватися. Ну і тепер її 3,7 мільйона підписників знають, як і де можна кататися на татовій машині", - пишуть користувачі в соціальних мережах.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...