Тепер її порівнюють з Брітні Спірс: Нікітюк показала, як виглядала у 18 років з накладними віями (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками знімком, на якому їй всього 18 років. Тоді у знаменитості був яскравий і незвичний для всіх образ, передають Патріоти України.

Відповідне фото зірка опублікувала на сторінці в Instagram, зазначивши, що золоту іконку їй подарувала мама, оскільки "стипендії вистачало тільки на накладні вії, мівіну та рево".

Так, Нікітюк позувала на камеру у вбранні в синьо-білу смужку, з прикрасою на шиї, сережками й обручем. Крім того, у телеведучої були штучні вії, меліроване волосся та макіяж з акцентом на очі та рожеві губи.

Користувачі мережі були вражені тим, який вигляд мала Нікітюк у такому юному віці, і зазначили, що вона – приклад для наслідування. Деякі і взагалі порівняли ведучу зі співачкою Брітні Спірс.

"Яка ви молодець, приклад для наслідування, з гумором, позитивна, життєрадісна, обожнюю вас! Одна з найкращих", "Красуня", "Брітні Спірс", "Ми всі такі були", "Брітні, це ти?" – пишуть люди в коментарях.

  • Леся Нікітюк – це українська телеведуча. Найбільш відома за телепередачею "Орел і решка". У листопаді 2017-го взяла участь у другому півфіналі третього сезону шоу "Ліга сміху" на "1+1".
  • Наприкінці серпня 2018-го стала ведучою розважального шоу "Хто проти блондинок?"
  • Також зірка була учасницею проєктів "Розсміши коміка", "Зоряні яйця", "Танці з зірками" і багатьох інших.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....