Тепер шукає родичів-поляків: Віктор Павлік випадково дізнався про трагічне минуле своєї сім'ї

Український виконавець Віктор Павлік не втрачає надію знайти своїх родичів, зв'язок із якими обірвався у роки Другої світової війни. Задля того, щоб прояснити деякі таємниці свого минулого, артист зробив генетичну експертизу та з'ясував несподівану інформацію про своє походження, передають Патріоти України.

Віктор Павлік звернувся за допомогою у передачу "Жди меня. Україна", в ефірі якої повідав, що його бабуся працювала на польського пана, який був за національністю євреєм і володів маєтком на території нинішньої Тернопільської області.

1938 року бабуся народила сина (батька Віктора Павліка) і дала йому польське ім'я Франек. На думку артиста, є вагомі причини вважати, що його справжнім (кровним) дідом був той самий польський пан, який з якоїсь причини подарував своїй батрачці будинок у Теребовлі, Тернопільська обл. У цьому самому будинку досі живе мама Віктора Павліка.

Генетичний аналіз, який Віктор Павлік зробив в Ізраїлі, показав, що у його жилах тече 5% єврейської крові та майже 50% – польської. Це артист вважає доказом, що його батько був поляком, а дід – тим самим польським паном.

У роки Другої світової війни фашисти масово розстрілювали євреїв на Тернопільщині, серед загиблих виявилася вся родина пана, на якого працювала бабуся Віктора Павліка.

Співак сподівається, що програма "Жди меня. Україна" допоможе йому знайти родичів по лінії діда та прадіда – польських панів єврейської національності.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....