"Тепер ти дитина війни!": Осадча і Горбунов зворушили фото з 8-місячним сином на руках

Молодшому синові Катерини Осадчої та Юрія Горбунова - Данилові - виповнилося 8 місяців. Майже два з них йде війна. Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча у своїй соціальній мережі виклала зворушливий знімок разом з сином і підписала, передають Патріоти України.

"Він не запам'ятає вибухів і сирен, в його пам'яті не викарбувані збереження батьки і сльози близьких. Але коли виросте, буде знати ці події в подробицях і знати, якою ціною українці завоювали його країну! Рости, синку! Перемога скоро".

Знімок з Данилом опублікував і Юрій Горбунов. "Тобі сьогодні вже 8 місяців, мій хлопчик!! Тепер ти дитина війни!! Коли ти виростеш, ти будеш вивчати в школі ці найстрашніші в історії України сторінки! А ми з мамою будемо тобі розповідати про неї! Щоб такого більше ніколи не повторилося!! Батько з мамою тебе дуже люблять!",- написав телеведучий у підписі до фото.


Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...