Тепер все ясно! Ймовірний переможець шоу "Холостячка" розповів про знайомство Злати з його сім'єю

Учасник шоу "Холостячка-2" і його ймовірний переможець Макс Тарапата розповів, як знайомив Злату Огнєвіч з рідними в 10 випуску проекту. Як він написав на своїй сторінці в Instagram, деяких глядачів здивувала активність його родини на зустрічі, передають Патріоти України.

"Сім'я - це не просто про жити під одним дахом і разом вечеряти, це про щирий інтерес і зацікавленість в житті один одного", - наголосив Максим.

За словами чоловіка, за тим, як активно його сім'я проявила інтерес до Злати, він зрозумів, що вони з великою повагою поставилися до неї.

"Але я вам більше скажу - в якийсь момент, після всіх гострих питань, вони були так нею зачаровані, що були сумніви, а чи вважають мене гідним її", - написав Тарапата. Він додав, що це був чудовий вечір у колі сім'ї, який допоміг йому зблизитися зі Златою.

Зазначимо, що в мережі давно "гуляє" інформація про те, що у фіналі проекту "Холостячка" вибір Злати Огнєвіч упав саме на Макса Тарапату.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...