Теж музикант: Майлі Сайрус вперше розповіла про свого нового хлопця (відео)

Майлі Сайрус підтвердила нові стосунки

Американська співачка Майлі Сайрус вперше підтвердила свій роман з барабанщиком гурту Liily Максом Морандо, повідомляє видання People. Зокрема, на цьогорічній церемонії вручення премії "Греммі" артистка, яка вперше отримала статуетку за пісню Flowers, була помічена за одним зі столиків зі своїм коханим.

Раніше парочка рідко з'являлася на публіці разом і не афішували свої стосунки. Однак на заході не приховували своїх почуттів. Вони пристрасно цілувалися.

Зазначається, що чутки про стосунки Майлі та Макса ходили ще з 2021 року. Говорили, що на той час їхня дружба вже починала переростати в кохання.


Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...