"Ті, хто має знати, знають його": Аліна Гросу вперше розсекретила, ким працює її чоловік, якого вона приховує від публіки

Українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про професію її чоловіка, ім'я та обличчя якого вона ретельно приховує, передають Патріоти України.

Так виконавиця зізнається, що не ділиться жодними подробицями про обранця у соцмережах лише тому, щоб не перемикати увагу від її творчості в блогу. А у реальному житті, за словами Гросу, вона не приховує чоловіка й відвідує з ним публічні заходи.

"Я нікого не ховаю, ми разом відвідуємо мої виступи та його роботу. Ті, хто має знати, знають його. Просто я не викладаю в соцмережі його обличчя, тому що в першу чергу це мій блог, де я як співачка та акторка ділюсь своєю роботою", - сказала знаменитість в коментарі "Фактам ICTV".

Тим не менш, Аліна все ж розкрила, що загадковий коханий працює з нею в одній галузі. Зокрема, є бізнесменом, режисером і навіть має з зірковою дружиною спільні проєкти.

"Ми пов’язані в професії, допомагаємо одне одному. Він режисер фільмів, реклами та кліпів. Дублює фільми та ігри англійською мовою для Америки та Китаю, знімається у кіно та викладає. Також в нього є свій бізнес", - розсекретила Гросу.

Яка гаряча! Схудла на 18 кілограмів Крістіна Агілера топлес знялася для глянцю

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:25

43-річна Крістіна Агілера стала головною зіркою нового випуску Paper Magazine. На обкладинці журналу вона з'явилася топлес, у шортах-трусах Dsquared, сітчастих колготках та в капорі на голові, передають Патріоти України. Стилісти підібрали для неї дуже...

"Плюнув в душу" зірковій блондинці: Оля Полякова в прямому ефірі накричала на телеведучого Руслана Сенічкіна (відео)

п’ятниця, 30 серпень 2024, 18:52

Українська співачка Оля Полякова в прямому ефірі ранкового шоу посварилася з ведучим, який наполегливо випитував, на кого зі світових зірок орієнтується українка. Експресивна артистка не стрималася та накричала на співрозмовника – Руслана Сенічкіна – н...