"Тягнула за собою величезний шлейф життєвої енергії, завжди багато жартувала": Колеги поділились спогадами про Руслану Писанку

Сьогодні вночі, 19 липня, не стало відомої української телеведучої та актриси Руслани Писанки. Вона померла у Німеччині. У неї була своя боротьба, боротьба за життя, але життя розпорядилось так, що вона цієї ночі померла. Ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1+1" та колеги Руслани поділилася спогадами про неї, передають Патріоти України.

За їхніми словами, Руслана Писанка вела свою війну у Німеччині, Росія погнала її туди від родини і вже там виявили важку хворобу, і там вона наодинці боролася з нею. Вона нікому не хотіла розповідати, наскільки їй там важко, вона навпаки, з надією на майбутнє, з неймовірною життєрадісністю спілкувалася, і вона так само не встигла закінчити свої знімання в кіноромані Наталії Ворожбит "Демони", що мав вийти 2022 року.

Людмила Барбір пригадала та розповіла про знімання з Русланою у серіалі. "Вона недожила у "Твоєму дні", у кінофільмі, і просто недожила. Я з нею знімалась у серіалі майже протягом року, і у мене всі сцени, в основному були з нею, тоді ми з нею познайомилися, і вона кожен раз, коли просто заходила на майданчик, чи павільйон, у неї була така особливість, вона ніби тягнула за собою величезний шлейф такої життєвої енергії, від неї просто розпирало.

Вона завжди багато жартувала. У кожній сцені у неї завжди була імпровізація. Вона завжди з режисерами додавала якісь тексти, перефразовувала, вона давала якісь фішечки. Для неї кожна сцена – це була окрема величезна робота. Це просто неймовірна, талановита жінка, людина, актриса, телеведуча. Це просто як грім серед ясного неба. Така людина, і просто раз – її нестало. Стільки всього недоробила, недоказала, недожила…", - говорить Людмила.

Ведучий Руслан Сенічкін підкреслив, що "особливо боляче, коли не стає людей, яких ти знав особисто". "Це ніби йде частинка тебе. Навіть про якісь негаразди у житті Руслана Писанка говорила з оптимізмом, вона розуміла, що з будь-якої ситуації є вихід. І цим життєвим досвідом, і перемогою над собою, вона ділилася з аудиторією, з глядачами", - зазначив він. В ефірі також показали останню розмову телеведучої Руслани Писанки з глядачами телеканалу 1+1.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...