Тіматі, Бузову і не тільки: Макс Барських поставив на місце російських зірок через війну в Україні

Український співак Макс Барських жорстко розніс представників російського шоу-бізнесу за підтримку війни в Україні. Нове звернення до російських зірок співак опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Першим співак згадав Тіматі, який завжди підтримував президента РФ Володимира Путіна. Раніше Макс вже звертався до росіян і назвав їх країну "дірявою". Тоді Тіматі різко відреагував на це і навіть почав погрожувати артисту.

"Не розумію, як ти знайшов час, щоб звільнити рот і клеїти мені якісь висловлювання. Коли ти бачиш, як російські солдати вбивають українських людей, дітей, руйнують міста. Краще йди сопи у дві дірки, рятуй свою напівзбанкрутілу компанію і смаж бургери. Досить сипати свої загрози. Ти нічого з себе не уявляєш без своїх папіків", – звернувся до Тіматі Макс.

Співачку Славу він назвав лицеміркою і порадив їй скакати на ведмеді в Сибір. Виявляється, раніше Слава захоплювалася творчістю Барських, а потім підтримала агресію РФ в Україні.

А ось для Ольги Бузової, яка під час війни полетіла в Дубай, у Барських особливе послання. "Спасибі, Instagram, що звільнив нас від цього потоку непотрібної інформації. Сиди там і вір, що всі твої боти перейдуть з Instagram в Telegram", - зазначив Барських.

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...