Тіна Кароль і Дан Балан знову разом: Пара заінтригувала колег на "Голосі країни-11" своїми стосунками та романтично станцювала під відомий хіт (відео)

У неділю, 4 квітня, в 11 випуску популярного українського шоу "Голос країни-11" на глядачів чекав приємний сюрприз. На серію нокаутів підопічних Тіни Кароль в якості Зіркового радника приєднався її старий залицяльник співачки Дан Балан, зазначають Патріоти України.

Це оновило живий інтерес до стосунків цих двох. Особливо донимала пікантними питаннями Надя Дорофеєва, на що пара давала дотепні відповіді

Красивим апогеєм цієї інтриги став танок Тіни та Дана під хіт JONY – "Ты беспощадна". Його виконав музикант Микита Ломакін. Композицію для битви у "нокаутах" учаснику допомогла обрати Кароль. Як виявилося, Балан вже співпрацював з артистом.

"У 2019 році у мене був масштабний тур по Україні. Тоді Микита співав на розігріві туру і великого концерту в Палаці спорту. Він дуже талановитий співак, тому мені цікаво, що ти зробила з ним", – сказав Балан.

Так, виступ Ломакіна настільки вразив суддів, що Кароль і Балан закружляли в романтичному танці під популярну пісню.

Танець Дана Балана і співачки Тіни Кароль

У підсумку тренерка дала шанс знаменитості поборотися за місце у прямих ефірах і віддала йому місце у кріслі замість Дениса Калитовського.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше:

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...