Тіна Кароль послала Ксенію Собчак за образу "азовців"

Популярна українська співачка Тіна Кароль в Instagram різко відповіла російській пропагандистці Ксенії Собчак, яка не вперше називає українців нацистами.

Тепер телеведуча, яка підтримує путінський режим, назвала військовослужбовців полку Азов "нацистами". "Бандерівці коїли щонайстрашніше. Це правда. І батальйон "Азов" – ті ж нацисти. Кому випадає спорити? І що за цим слідує? Це їхнє життя і їхні звичаї. У нас своя країна, і нам є з чим у ній ладнати", – написала Собчак.

На цю думку лаконічно відповіла Тіна Кароль, яка зазвичай тримається осторонь будь-якої критики в Інтернеті. Втім, вона не стрималася і на словах відправила журналістку йти слідом за російським кораблем.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...