Тіна Кароль вдруге вийшла заміж, - радіоведучий

Відомий ведучий і генеральний продюсер радіо "Люкс ФМ" Євген Фешак поділився подробицями особистого життя української співачки Тіни Кароль. Він начебто видав таємницю артистки, передають Патріоти України.

На YouTube-каналі "Люкс ФМ" шоумен заявив, що виконавиця вже вийшла заміж і насолоджується подружнім життям.

За словами Фешака, раніше Кароль розповідала, що укладатиме шлюб таємно, аби шанувальники та зірки не знали про це. Тому, ймовірно, Тіна вже заміжня, але офіційно не оголошувала про це.

"Мені здається, що вона, в принципі, вже вийшла заміж. Що вона сказала? Якщо буде виходити заміж, то зробить це подалі від очей публіки і не повідомить шанувальникам про свій новий статус. Тому можемо зробити висновок, що, в принципі, може, все вже й було. Може, вже зіграли весілля", – зазначив ведучий.

Як відомо, у 2008 році Кароль вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра. Пізніше стало відомо, що в чоловіка виявили рак. У 2013 році Євген помер через онкологію. У шлюбі з ним Тіна народила сина Веніаміна, якому зараз 15 років і він живе та навчається у Великій Британії.

Співачка багато років не могла оговтатися від втрати близької людини. Вона зовсім не афішувала своє особисте життя, а усі романи, які їй приписували, спростувала.

Бразильська модель Playboy так здивувала залицяльника на першому побаченні, що той втік із ресторану (фото)

середа, 14 серпень 2024, 23:00

Залицяльник був не готовий до того, що Вануса Фрейтас дістане зі своєї сумки. Вона розповіла, що після цього випадку стала обережнішою. 32-річна модель з обкладинки Playboy Вануса Фрейтас розповіла про романтичне побачення, яке обернулося катастрофою, ...

"Розповідаєте казки": Експродюсер Олега Винника звинуватив його в брехні про лікування від тяжкої хвороби та допомогу ЗСУ

середа, 14 серпень 2024, 19:51

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко різко висловився про експідопічного, звинувативши його у брехні про тяжку хворобу та про мільйонну допомогу ЗСУ, передають Патріоти України. Зокрема, у своєму Facebook продюсер написав чималий пост, ви...