Тіна Кароль вразила фанів надскладною асаною із йоги (фото)

Українська співачка Тіна Кароль не вперше демонструє свої вміння, зазначають Патріоти України.

Так, зірка може стояти на цвяхах, майже годину стрибати на скакалці, танцювати на стільцях. Також артистка опанувала ролики. До того ж, знаменитість має приголомшливу розтяжку. Серед іншого Кароль займається також йогою. Так, виконавиця вирішила продемонструвати надскладну асану.

Зірка у спортивному вбранні показала, як стоїть лише на руках, при цьому одну ногу задерши в бік, а іншу – піднявши догори та зігнувши в коліні.

До слова, артистка займалася йогою рано вранці. Так, вона позувала перед камерою на тлі панорамного вікна, з якого видно вранішнє місто, на яке падають ледь помітні сонячні промені.

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...