Тіна Кароль вразила соцмережі світлинами без ретуші та макіяжу (фото)

Хейтери і фанати відреагували на світлину співачки.

Співачка Тіна Кароль захопила шанувальників своїм виглядом без макіяжу. Тіна Кароль не побоялася показати природну красу об'єктивам камер, повідомляють Патріоти України.

Поки хейтери намагалися знайти докази пластичних операцій, наближали і розглядали деталі на фотографії, фанати прийшли в справжнє захоплення від її краси.

Так, в одному з фан-клубів в Instagram з'явився знімок Тіни Кароль, на якому вона показала, як виглядає в реальному житті без фільтрів і фотошопу.

На фото 36-річна знаменитість постала без укладання волосся, а на її обличчі абсолютно не було макіяжу.Фоловери відзначають, що обличчя української співачки абсолютне.

"Красу нічим не зіпсуєш, без макіяжу ще красивішим", - пише прихильниця.

"Тіна, ви просто красуня. Неймовірно. Всі природно. Моє захоплення", - додала інша.

"Дуже гарна. Така молода та природня. Красуня", - коментує користувач Мережі.

"Такий типаж «на любителя»", - пише ще інша.

Тіна Кароль, Інстаграм

Довідка: Тіна Кароль - Тетяна Ліберман. Народилася 25 січня 1985 року в смт. Оротукан Магаданської області. Заслужена артистка України. Першу популярність Тіна отримала завдяки мюзиклу "Екватор" у 2003 році. Через два роки Тіна Кароль засвітилася на конкурсі "Нова хвиля-2005", де зайняла 2 місце. Нагадаємо, На "Голосі країни".

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...