Тіні Кароль у Грузії заборонили співати російською мовою (відео)

Відома українська співачка Тіна Кароль в черговий раз виступила в Грузії в прямому ефірі шоу "Танці з зірками". Разом з популярним грузинським виконавцем Анрі Джохадзе співачка виконала нову версію свого хіта "Красиво", повідомляють Патріоти України.

Цікаво, що артисти співали англійською та грузинською мовами. При тому, що оригінал пісні звучить російською мовою. Мабуть, співачці заборонили виступати мовою агресора. Раніше між Грузією і Росією були військові конфлікти.

Це вже вдруге, коли Тіні Кароль співає не російською на грузинських "Танцях". Зазначимо, що у співачки дуже багато відомих пісень, які написані саме цією мовою.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...