Тіну Кароль раптово застали на ринку в Казахстані (фото)

Тіну Кароль застали на продуктовому ринку в місті Алмати. Туди українська артистка вирушила з промо-туром, щоб прорекламувати свій свіжий альбом "Красиво". Фото з'явилися на фан-сторінці Тіни Кароль в Instagram, зазначають Патріоти України.

На головному ринку міста Тіна Кароль купила місцевий альпійський мед, а також фруктів. Для виходу вибрала вбрання з літньої колекції Louis Vuitton - червоний топ і чорні легінси.

Артистка планує пробути в країні тиждень, протягом якого дасть ряд телевізійних і радіоінтерв'ю. Крім роботи її чекає відвідування визначних пам'яток. Зокрема, прогулянка по канатній дорозі і зустріч світанку в горах.

Відзначимо, що вона вже засвітилася на центральному телебаченні Казахстану. На ток-шоу "News Zone з Назимою Гадильбек" музичного каналу Muzzone і розповіла про перші враження від Алмати. А в прямому ефірі ранкового шоу на центральному каналі AlmatyTV співачка виконала пісню "Скандал".

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...