То був знак: Тіна Кароль розкрила сімейну таємницю, про яку ніхто не здогадувався (фото)

Українська співачка Тіна Кароль дуже рідко ділиться з шанувальниками подробицями свого приватного життя, але це тільки підігріває інтерес публіки. На цей раз виконавиця розповіла про таємницю імені власного сина, передають Патріоти України.

Тіна Кароль несподівано для всіх трішечки відкрила завісу таємниці і розповіла цікаву інформацію про те, чому назвала сина Веніаміном. 36-річна виконавиця опублікувала відеоролик на платній платформі Patreon, в якому відверто розповіла про своє сімейне життя.

В ході інтерв'ю Тіна Кароль розповіла, чому назвала сина таким незвичайним ім'ям - Веніамін. За словами зірки українського шоу-бізнесу, Веніамін - це її улюблене чоловіче ім'я. До того ж, дане ім'я прийшло до Тіни Кароль уві сні.Нагадаємо, що Тіна Кароль в 2008 році народила своєму законному чоловікові продюсеру Євгену Огиру первістка. Єдиного сина пара назвала Веніаміном. Коли хлопчикові було п'ять років, його батько помер від онкології шлунка, не доживши всього кілька місяців до свого 33-річчя. Після смерті чоловіка Тіна Кароль виховує сина одна.

Українська співачка Тіна Кароль раніше поділилася фото, які зробила під час відпочинку в Ісландії. Зоряна красуня відмінно провела час разом з сином. Подорож вийшла захоплюючою і цікавою.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...