"Точно знаю": Кума актриси-зрадниці Безрук відповіла, чому та вибрала Росію

Актриса Любава Грешнова розповіла, що її кума Галина Безрук любить Україну, але була змушена залишитися в Росії, передають Патріоти України.

За її словами, з початку повномасштабного вторгнення вони не спілкуються, але вона знає, що чоловік-росіянин Безрук не дозволив би їй виїхати разом з їхньою дочкою Василиною з країни-агресора.

"Точно знаю, що їй було дуже складно, вона переживала. Не могла зробити вибір - дитина з російським паспортом, чоловік теж. І він би не дозволив вивезти дівчинку. Я знаю, що Галя в душі дуже любить Україну. Думаю, що їй важко далося рішення залишитися в Росії", - сказала Грешнова в інтерв'ю "Обозревателю".

Вона додала, що з теплом ставиться до Безрук, незважаючи на те, що та залишилася в Росії і вони більше не спілкуються. "Ми були рідними людьми", - додала Любава.

До слова Любава Грешнова і Галина Безрук поріднилися в лютому 2017 року, коли дочці Безрук було всього два місяці.

Зазначимо, Галина Безрук знімалася в таких популярних українських серіалах як "Останній москаль", "Будиночок на щастя" і "Слуга народу". Однак вона все ж вирішила будувати кар'єру в РФ, тому останні роки актриса живе саме там.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...