Тоня Матвієнко вперше висловилася про появу зрадників Данильця і Мойсеєнка на похороні своєї мами

Українська співачка Тоня Матвієнко вперше висловилася про появу скандального дуету "Кролики" Володимира Данильця і Володимира Мойсеєнка на похороні її мами, співачки Ніни Матвієнко, передають Патріоти України.

Артистка зазначила, що на прощання з її мамою міг прийти будь-хто, не було жодних заборон. За словами Тоні, вона була рада бачити всіх, хто вшанував легендарну Ніну Матвієнко.

"Немає такої заборони в тому, щоб прийти і попрощатися з моєю мамою. Я в цей момент про це не думала. Я кожному була рада, хто її вшанував", -прокоментувала Тоня на шоу "33 запитань".

Виконавиця пригадує, що в її чоловіка, Арсена Мірзояна, була різка реакція. Він почав нервувати та очевидно, що був не радий бачити скандальних Данильця і Мойсеєнка.

"Я пам'ятаю, що мій чоловік почав дуже сильно нервувати, і я не могла зрозуміти, що відбувається", - додала співачка.

Зазначимо, Арсен Мірзоян був справді шокований, що Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко прийшли на прощання. Співак зізнався, що навіть хотів їх випровадити звідти. Однак Мірзояна відмовили від цього.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....