Тонкий натяк на підтримку України: Королева Єлизавета II обрала особливе вбрання для публічного виходу

Не секрет, що образи Її Величності завжди продумані до дрібниць. Не здивуємося, якщо і сьогоднішній аутфіт Єлизавети II у жовтому кольорі з блакитним декором у вигляді квітки на капелюшку – це гарний жерсть підтримки нашій країні, передають Патріоти України.

Королева Великої Британії демонструє підданим, що звільняти трон не збирається і всупереч деяким труднощам з мобільністю монархиня все ж таки зрідка, але з'являється на публіці.

Сьогодні, 17 травня, її Величність особисто відкривала меморіальну дошку на честь офіційного відкриття лінії Елізабет на вокзалі Паддінгтон у Лондоні.

Королева зустрілася з персоналом, ключовим співробітниками проєкту Crossrail, а також з персоналом Elizabeth Line, який керуватиме залізницею. Спочатку присутнім на відкритті повинен був молодший син королеви принц Едвард, але в останній момент Єлизавета II вирішила зробити це особисто.

Після прибуття королеву вітали прем'єр-міністр, мер Лондона, міністр транспорту та комісар транспорту Лондона. Королеві вручили картку Oyster і показали, як використовувати її в автоматі продажу квитків, вона також пройшла до платформи лінії Елізабет, де їй розповіли про дизайн нових станцій і поїздів

Королева мала прекрасний вигляд і була одягнена у жовте пальто та капелюх з блакитними квітами. Можливо, це тонкий натяк Її Величності на підтримку України, адже Велика Британія загалом і її прем'єр-міністр Борис Джонсон зокрема, надають значну допомогу нашій країні під час війни з Росією.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...