Торує шлях повернення з Москви до українського глядача? Дорн заспівав "солов'їною" та записав кліп

Співак Іван Дорн, який працює в Росії, представив ліричний кавер на пісню гурту "Океан Ельзи" "Сьогодні". У кліпі на пісню, яку Дорн назвав "Тебе нема сьогодні", в головних ролях – він зі своєю дружиною Анастасією Новіковою, повідомляють Патріоти України.

У кадрі пара свариться, бавиться, танцює, цілується і знаходить гармонію в затишному будинку. Музикант розповів, що таке інтимне відео міг зняти тільки з коханою людиною.

"Діляюся з вами цінним серцю кліпом "Тебе нема сьогодні", - написав Дорн у Instagram. - Ми (з режисеркою музичного відео) зрозуміли, що таку зворушливу та глибоку історію можна показати у кадрі по-справжньому тільки з коханою людиною. Ми з моєю дружиною Настею завжди вважали, що особисте має залишатися особистим, і не хотіли зайвої уваги. Але через спільні 14 років ми готові до цієї уваги як дві особистості зі своїми індивідуальними світами".

Сама пісня, за словами Дорна, є переосмисленням хіта "Океану Ельзи". Записати її допоміг український співак та саундпродюсер Рожден Анусі. "Біжать мурашки і накочують сльози від цього треку! Ми з Рожденом вклали в цю композицію душу, любов, вдихнули нову силу. Цій музичній спадщині вже 20 років!" – написав артист.

Зазначимо, це перша за багато років пісня, яку Дорн виконав українською. Раніше артист випустив кавер на "Танець пінгвіна" Скрябіна. Фанати у захваті від нової роботи Дорна:

  • "Дивно! Я раніше "Танець пінгвіна" по мільйону разів переслуховувала, а тепер і це диво додалося до скарбнички улюблених. Все-таки українська – співуча та чуттєва мова. З любов'ю із Литви", – пишуть під відео.
  • "То дізнавалася щось знайоме, то переставала впізнавати. Абсолютно нове і шедевральне. Цікаво переслухати деякі вірші "Океан Ельзи" у музиці Вані", – залишили коментар в Youtube.
  • "Як завжди, пожежа. Дякуємо за пісню рідною мовою. Я сама з Росії, але всі мої родичі по мамі - українці. Щоразу, коли чую щось українською, чіпляє за душу", – йдеться у коментарі під відео.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...