"Тотальна залежність від обставин": Ольга Сумська відповіла Ступці, чому її донька з Москви мовчить про війну в Україні

Днями Дмитро Ступка дорікнув Сумській, що її старша донька Антоніна нічого не каже про війну в Україні, вона відсиджується у Москві. Зіркова мама пояснила актору, що та виплакала всі сльози, але "тотально залежить від обставин", передають Патріоти України.

У свіжому інтерв'ю Ольга Сумська не стала приховувати, що позиція її доньки Антоніни Паперної – це "болюче питання". З перших днів війни дівчину, яка давно будує акторську кар'єру в Росії, закидали гнівними коментарями. Однак про війну в Україні вона так і не висловлювалася.

Ольга Сумська відповіла Ступці через закиди про доньку

Зірка українського кіно запевнила, що Антоніні не байдуже на Україну. Вона ніби "виплакала всі сльози, телефонує по сто разів на день", але назвати Росію, яка її годує, агресоркою – не може.

Моя старша донька всім серцем переживає за нас, за Україну… Тотальна залежність від обставин, в яких вони перебувають, і найголовніше – двійко дітей, за яких вони з чоловіком відповідають, – наголосила Ольга Сумська.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...