Трансформації тонкі, але сильні: Експертка розповіла, як змінилася мова тіла Кейт Міддлтон за десять років шлюбу з принцом Вільямом

Герцог і герцогиня Кембриджські здавалися «зрілими» і «цілеспрямованими» з самого початку своїх стосунків.

Експертка з мови тіла Джуді Джеймс в інтерв'ю Daily Mail розповіла, як змінилася поведінка Кейт Міддлтон за десять років шлюбу з принцом Вільямом. Королівська пара відзначила річницю весілля 29 квітня, передають Патріоти України.

Джеймс зазначила, що з «нервового, скромного королівського новачка» в день весілля в листопаді 2010 року, Кетрін перетворилася в «члена монаршої родини, який може похвалитися стійкістю королеви й випромінює впевненість».

Експертка також вважає, що любов Вільяма і Кейт — «сильніша, ніж будь-коли раніше». «Мова тіла Кейт показує тонкі, але сильні зміни як в її особистості, так і в її статусі та впливі в королівській родині. Незмінно елегантна і з бездоганною посмішкою, Кейт завжди розділяла обережний підхід свого чоловіка до публічних виступів, ретельно уникаючи більш відвертої мови тіла, яка могла б спровокувати шалений інтерес до мильної опери, яка зруйнувала шлюб батьків Вільяма. Кейт перетворилася з досить сором’язливої дівчини на фотографіях зі своїх заручин в сліпучу, впевнену в собі жінку, яка грає більш активну матріархальну роль в нинішній ієрархії королівської родини», — говорить Джеймс.

Експертка зазначила, що герцог і герцогиня Кембриджські здавалися «зрілими» і «цілеспрямованими» з самого початку своїх стосунків. «Зовнішній вигляд Кейт викликав захоплення, але мова її тіла була недостатньо емоційною, щоб викликати зайвий інтерес. Це був розумний крок», — каже Джуді.

За словами Джуді, під час весільної церемонії герцогиня була спокійною і виглядала як «діснеївська принцеса, що стоїть поруч зі своїм бравим чоловіком». Джеймс також згадала зустріч Кетрін з Мішель Обамою у 2011 році. «Тоді Кейт намагалася приховати свою нервозність, підносячи одну руку до талії й піднімаючи іншою рукою клатч. Вона хотіла створити „бар'єр“, що передбачає елемент сором’язливості», — зазначила експертка.

«За 10 років шлюбу Кетрін звикла до того, що знаходиться в центрі уваги, і з радістю демонструє більш переконливі й впевнені сигнали мови тіла», — коментує Джеймс.

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...