Просто Голлівуд! Нікітюк у латексі та пухнастому міні викликала фурор у мережі (фото)

Леся Нікітюк закінчила зйомки нового сезону програми "Хто зврху?" на "Новому каналі". Свіжі випуски обіцяють бути як завжди кумедними і гуморними, з великою кількістю зіркових учасників і, звичайно, Леді Ле у приголомшливих образах. Частину з них телезірка вже встигла розсекретити. На сторінці в Instagram вона опублікувала кілька барвистих промо-фото, на яких постала в кардинально різних, але ефектних луках, передають Патріоти України.

Так, Леся одягла рожеве плаття асиметричного крою. Зухвале міні дозволило зробити акцент на довгих ніжках Леді Ле, а екстремальне декольте додало привабливості луку. На другому знімку Леся позує в латексному вбранні винного відтінку з незвичайною прикрасою у вигляді пір'я. Її волосся зібране у високий пучок, а погляд в камеру – строгий і рішучий.

На третьому кадрі у фокусі - грайлива Леся в пухнастій сукні небесного відтінку. Вона доповнила вбрання срібними босоніжками на шпильці, розпустила локони і кокетливо посміхається.

Свій захват від фото висловили багато зіркових друзів Лесі. Наприклад, Даша Астаф'єва навіть не впізнала телезірку. "Леся, ти?"- поцікавилася вона. Образи справили враження на дружину Володимира Остапчука Христину, а також самого шоумена і ведучого, Катерину Кухар, Володимира Дантеса та інших.

  • Ого, Леся, що за така неймовірна фотосесія. Просто Голлівуд, тупо бомба ракета
  • Дуже красиві фото! Незвичайні образи
  • Всі красиві, але 3 - крута
  • Все чудово
  • А мені перше фото сподобалося ... Супер класне ... Ти супер
  • Жорстоко красива
  • Максимально круто
  • Вау, ого-го яка шикарна

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...