"Треба було терміново швидку": Надя Дорофєєва розповіла про страшну ніч із чоловіком

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес побували на тематичній вечірці на честь дня народження української режисерки Тані Муіньо. Перебравши зайвого, вже вдома зі співаком сталася історія, яка дуже налякала його дружину і призвела до струсу мозку, , зазначають Патріоти України.

Закохані побували в Одесі, де відбулося святкування. Добре відгулявши, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повернулися в номер, і почалося інше "веселість".

"Від тематичної вечірки до струсу мозку", - зазначило подружжя, додавши, що на вечірці було дуже весело: "Було супер весело. У Вови, наприклад, від танців лопнули його шкіряні штани, причому так, що права штанина від ширинки вирішила відокремитися. О 1:30 ми вже лягли спати. А з цього місця історія розділиться на Вова та Надя".

"О 8:30 ранку я вирішив стати в туалет. Забігаючи наперед, скажу, що після гулянок рекомендую робити це сидячи. Розплющую очі - чомусь плаче Надя, я весь мокрий, і все це заважає мені спокійненько заснути, як і яка- то величезна шишка на потилиці», – розповідає Дантес.

Однак для Наді Дорофєєвої ця історія не здавалася такою. Прокинулася співачка від сильного гуркоту і знайшла Вову, що лежав непритомний на кахлі в туалеті. Спроби привести його до тями водою і ляпасами не привели до успіху, артист тихенько стогнав, а потім і зовсім перестав, тоді виконавиця і злякалася не на жарт.

"... Якоїсь миті він просто завмер і перестав видавати звуки. Тут я навіть не хочу описувати, про що я думала ... Треба було терміново викликати швидку, а я впала в ступор. У голові було 911 і 937 99 92 - загалом, все що завгодно крім 103. І як тільки я згадала, і почала дзвонити - Вова встав і просто пройшов повз мене і ліг у ліжко", - розповіла Надя Дорофєєва. У результаті в лікарні у Володимира Дантеса діагностували струс мозку середньої тяжкості.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...