"Треба купити попкорн": 23-річна Віталіна Мусієнко вперше прокоментувала чутки про роман з Вакарчуком

Молода українська співачка Віталіна Мусієнко вперше прокоментувала чутки про роман з фронтменом гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком. Артистка зізналася, що спочатку нічого не хотіла говорити на цю тему, бо її слова могли розцінити як такі, ніби вона це все сприймає серйозно, передають Патріоти України.

"Мені навіть не хотілося коментувати чутки про роман зі Святославом, тому що будь-які мої коментарі з цього приводу будуть розцінюватися як факт того, що всі ці плітки я сприймаю серйозно. Я з повагою ставлюся до журналістської роботи, але погані новини завжди сприймаю всерйоз. Так, раніше писали, що Святослав Вакарчук став для мене батьком під час проєкту "Голос країни", а зараз нам приписують роман. Все що мені залишається, це купити поп-корн і дивитися, що буде далі", - сказала з цього приводу Віталіна.

Мусієнко запевнила, що з Вакарчуком її пов'язують лише плідні творчі стосунки, пише "Обозреватель". За словами виконавиці, після участі у "Голосі країни", де Вакарчук був її наставником, вони продовжили спілкуватися. Музикант багато дав порад стосовно пісень Віталіни.

"Оскільки ми не втрачали з ним зв'язок після шоу, він розумів, що це не просто дівчинка, яка потрапила випадково на "Голос країни". Святослав бачив, що я хочу працювати і, напевно, через це мені пощастило потрапити до проєкту "Оранжерея", - зазначила артистка.

Віталіна зізналася, що хоча у неї зі Святославом теплі стосунки, але не настільки, щоб вони обговорювали розлучення співака з Лялею Фонарьовою.

"Ми зі Святославом не спілкуємося на такі теми. Навіть якби й спілкувалися, ніхто б не дізнався про це. У нас дружні стосунки. Я знаю, що він доросла людина і що він приймає рішення, які для нього правильні. Я його підтримую в цьому. З приводу спілкування з колишньою дружиною, я б не хотіла це коментувати. Це не моя справа", - сказала Віталіна.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук вперше прокоментував чутки про стосунки з 23-річною співачкою. Музикант сказав, що підтримує з Мусієнко активні творчі стосунки. Втім, Вакарчук запевнив, що між ними немає романтичного зв'язку.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...