"Треба просто відпустити одне одного": Дзідзьо розлучається з дружиною після 20 років шлюбу (відео)

Дзідзьо і Slavia розлучаються

Зіркове подружжя співаків Дзідзьо (Михайло Хома) та Slavia вже 9 місяців не живуть разом та збираються офіційно розлучитися, повідомляють Патріоти України з посиланням на програму "Світське життя".

"Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому, ми лише хочемо це зробити гарно, красиво. Ми це ухвалили тверезо, розумно, обдумували і зрозуміли, що це буде найкраще", – розповів Дзідзьо.

Колишня кохана раніше заявляла, що Хома не хотів дітей та натякала, що він її зраджував, на що співак відповів ухильно.

"Всі ті роки я був на роботі, працював. Я давно хотів трішки розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати одне одного. А деколи, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати волю", – зазначив виконавець.

Також Дзідзьо розповів, що почав зустрічатися з Ярославою ще коли вони були дітьми та нічого не розуміли у стосунках.

Весільне фото Михайла та Ярослави

"У мене тато помер, мама за кордоном, в неї батьки розлучилися. Просто діти йшли до лісу і не знали, чи то треба казати, коли тебе щось не влаштовує. Ми не знали, як це робити, просто терпіли дещо. У нас і добре було так само. Треба було подорослішати, щоб зрозуміти і деколи треба визнати, що є щось не так", – додав він.

Також Дзідзьо зауважив, що життя не закінчується, а їм варто відпустити одне одного і подякувати.

Нагадаємо, раніше дружина DZIDZIO, співачки Ярослава розповідала, що її коханий часто ходить на нічні медитації і до того ж не попереджає про це.

"Я хвилююся, не сплю і всіх піднімаю на вуха, а він вранці дзвонить і каже, що був на медитації", – розповіла знаменитість.

Також Slavia зазначила, що вже змирилася з такою поведінкою чоловіка.

Також співачка зізналася, що ревнувала чоловіка до артистки Ольги Цибульської, оскільки та не спростовувала чутки про те, що у неї з DZIDZIO нібито роман, а навпаки – підігрівала їх.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...