"Усі ці уявлення про зірок - море алкоголю і наркотиків": Тіна Кароль зізналася, чи випиває вона перед концертами

“Треба відпрацювати з величезним“: Тіна Кароль зізналася, чи випиває вона перед концертами - today.ua

Тіна Кароль - успішна українська співачка, у якої в день може бути по кілька виступів. Артистка зізналася, що допомагає їй залишатися на ногах і підтримувати сили для концертів, зазначають Патріоти України.

В інтерв'ю відома артистка розповіла, що кожен день прокидається на світанку, близько шостої години ранку. Цей час вона присвячує собі, робить зарядку, займається йогою і снідає. Щоб підтримувати підтягнуту фігуру, 36-річна виконавиця щодня стрибає по 40-45 хвилин на скакалці. Цю вправу вона використовує для медитації, встигаючи подумати про всі проблеми та їх вирішення.

Також Тіна Кароль розповіла про своє ставлення до алкоголю. Виявляється, вона вже давно відмовилася від алкоголю, який ні в якому разі не приймає напередодні і під час виступів.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...