"Трошки хворі": Усик розповів, як оцінює тих, хто лає українських спортменів за фото з росіянами

Український боксер Олександр Усик, який нещодавно став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBA, WBO, IBF і IBO, дав велику прес-конференцію в Києві. Відеозапис виступу був опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

"Якби українська влада цього хотіла, вона б знайшла можливість показати. Якби я працював у цій сфері, я б сказав, що було з трансляцією. Я взагалі вважаю, що приватні спортивні заходи, вони не належать до держави. Але, може бути, якщо якісь представники влади ну прям дуже сильно любили це і хотіли б це якось показувати, то могли б якось це зробити", - саме так відреагував Усик на відсутність трансляції його бою з британцем Ентоні Джошуа на українських телеканалах.

Крім того, Усик вельми обтічно відповів на питання про те, чи справедлива критика спортсменів за фотографії з представниками Російської Федерації.

"Це хайп. Люди зараз заражені хайпом, хочуть, щоб про них говорили, щоб про них чули. Я розумію, про що ви говорите, але я не хочу рекламувати ніяким чином цих людей. Трошки хворі, що тут робити", - заявив спортсмен.

Нагадаємо, раніше в ніч з 25 на 26 вересня український боксер Олександр Усик переміг чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та ІВО Ентоні Джошуа. Бій пройшов у Лондоні на стадіоні клубу Англійської Прем'єр-Ліги Тоттенхем Хотспур.

Усик переміг за очками і завоював всі чемпіонські пояси британця - чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBA, WBO, IBF і IBO.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...