"Трудно поверить, что вам за 40": Ані Лорак вразила фанів фігурою у відвертому вбранні (фото)

Співачка Ані Лорак, яка живе і активно будує свою кар'єру в Росії, похвалилася ідеальною спортивною фігурою. На особистій сторінці в «Інстаграм» знаменитість оприлюднила кілька кадрів, на яких постала в чорному топі, і такого ж кольору легінсах, передають Патріоти України.

Ані зібрала волосся в низький хвіст, а також доповнила свій образ легким макіяжем. Як зазначила українська виконавиця, вона в такому вигляді готувалася до концерту в Москві. «Этот вечер в Barvikha Luxury Village будет незабываемым! Жду всех в зале», - написала Ані.

За кілька днів публікація зібрала понад сто тисяч лайків і багато різних відгуків. Зокрема, багато хто був в захваті від фігури Лорак. «Какая же у вас идеальная фигура», «Горячая мамочка», «Схожу с ума от вашей фигуры», «Трудно поверить, что вам за 40», «Фигура - огонь», «Дива! Шикарнейшая фигура! Красавица необыкновенная», «Как вам удается быть в такой форме? Безумно красивая!» «Фигура космическая», - написали фани.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...