"Труси мої не одягай": Потап потролив Каменських через фотосет зі спальні і підірвав мережу (фото)

Настя Каменських засмутила шанувальників новинами про здоров'я - у співачки раптово почалася алергія, хоч раніше такого за нею не спостерігалося. Набряк на обличчі і руках, сльозяться очі, які постійно сверблять і чухаються, змусили зірку всерйоз задумати про похід до лікаря і здачу алегопроб. Втім, сили і підтримку Насті дарував її коханий чоловік Потап, з яким артистка бачиться не так часто, як хотілося б, адже кожен зайнятий роботою і виступами, кількість яких, нарешті, зросла, передають Патріоти України.

Співачка неодноразово зізнавалася, що дуже сумує за чоловіком, коли їх графіки не збігаються і його немає вдома. Вона з нетерпінням чекає нової зустрічі і зізнається Потапу в коханні. Так, вона показала в Instagram миле розслаблене домашнє фото з Потапом і улюбленицею Мімі, а також залишила послання для другої половинки. "Коханий, я вже сумую. Тільки зустрілися, а сьогодні знову розлітаємося кожен по своїх роботах, зйомках, концертах", - написала в неділю, 29 серпня, артистка. Потап залишив для дружини смайли у вигляді сердець.

Шанувальники були зачаровані закоханою парою. Традиційно вони побажали закоханим скоріше стати батьками і брати приклад із зіркових кумів – Каті Осадчої та Юрія Горбунова, у яких нещодавно народився другий спільний син.

  • Які ви милі
  • Солодкі
  • Класна пара
  • У вас повинні бути дуже красиві дітки
  • Які ви чесні і живі
  • Так це ж відмінно, що є час скучити
  • Будьте разом завжди
  • Де Потапчики?
  • Пора брати приклад з кумів

На іншому фото Настя без макіяжу позує в інтер'єрах спальні в білій футболці з яскравим принтом. Виявилося, що річ належить Потапу.

"Скажіть, дівчатка, а ви теж спите у футболці свого чоловіка? Коли у тебе 100 тисяч своїх різних піжам", - підписала милий ранковий кадр Настя. Потап з гумором відреагував на пост коханої. "Це так мило. Труси мої не одягай", - написав він, чим повеселив підписників дружини.

Виявилося, що більшість прихильниць артистки грішать тим, то сплять в одязі свого чоловіка і вважають його найзручнішою формою для відпочинку, що створює відчуття коханої людини поруч.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...