"Три місяці, як я розлучена. Щаслива у цьому стані!": Ірина Білик розповіла, кого вважає своєю справжньою родиною

Відома співачка Ірина Білик, яка після 9 років гостьового шлюбу таки розлучилася з російським стилістом, фотографом та режисером Асланом Ахмадовим, своєю сім'єю вважає лише синів. Про це народна артистка розповіла на телеканалі «Україна», передають Патріоти України.

Співачка зазначила, що після розлучення почувається щасливою. «Уже три місяці, як я розлучена. Щаслива у цьому стані!» — поділилася співачка.

Днями у сім'ї Білик відзначили день народження молодшого сина Табріза, якому виповнилося 6 років. Було багато людей, безліч подарунків. Мама подарувала синові особливі сучасні іграшки. Співачка зізналася, що Ахмадов до сина не приїхав, але привітав телефоном. За словами Білик, її сім'я — це сини. Батьки померли, родичі мешкають за кордоном.

Нагадаємо, у співачки два сини — 21-річний Гліб Оверчук та 6-річний Табріз Ахмадов. Старший син артистки Гліб народився у 1999 році у стосунках з моделлю Андрієм Оверчуком. Хлопець не любить публічності. Вже 3 роки Гліб Оверчук зустрічається з дівчиною Алісою.

Молодший син Табріз народився у 2015 році від режисера Аслана Ахмадова за допомогою сурогатної матері. Але стосунки Білик з чоловіком не склалися.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...