"Тримає у страху": У Росії розповіли про новий виток "війни" Пугачової з Ротару та "пророцтво" про Кіркорова

Російські пропагандисти видали нові "подробиці" життя зірок, з якими вже понад рік не можуть звʼязатися через війну в Україні. У мережі поширилася інформація, нібито співачки Алла Пугачова та Софія Ротару продовжують "воювати", передають Патріоти України.

За словами росіян, Примадонна "тримає в страху" свою українську колегу і "заборонила" їй їхати на фестиваль Лайми Вайкуле в Юрмалі. Про це пропагандистам розповів продюсер Сергій Лавров.

Він видав, що Ротару отримала запрошення на благодійний проукраїнський фестиваль, але начебто не захотіла їхати через Аллу Пугачову. Захід Лавров назвав "відьомським шабашем".

РосЗМІ вигадують, що Пугачова не захотіла бачити Ротару на фестивалі, а та начебто погодилася, адже "притримується нейтралітету". Як відомо, фанати багато років поговорюють про "війну" талановитих співачок, які начебто не можуть поділити сцену.Оскільки коментарів від Примадонни пропагандисти не можуть отримати, вони вже більше року розповсюджують плітки, фейки та аналізують старі інтервʼю виконавиці.

Наприклад, приглянулася таблоїдам відповідь зірки на те, чому в її колишнього чоловіка Філіпа Кірковова ніколи не буде іншої дружини.

"Артист такого плану, такого рівня зазвичай дуже егоїстичний. Він має жити для себе. Так він і живе", – сказала колись Примадонна. В 2023 році її коментар назвали "пророчим", адже співак дійсно більше не одружувався. Втім, причина може бути не тільки в цьому.

Днями російський актор Олексій Панін публічно оголосив, що мав інтимні стосунки з Кіркоровим. Нічебто він точно знає, що артист – гей. Панін навіть предʼявив докази, а саме – скриншоти листування з пікантними пропозиціями.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...