"Тримаємо одна іншу за руки": Кравець з "Кварталу 95" розповіла про стосунки із дружиною президента

Відома гумористка і учасниця студії «Квартал 95» Олена Кравець, яка народилася в рідному місті Володимира Зеленського Кривому Розі, добре знайома з дружиною глави держави Оленою, яка працювала сценаристом студії. Про це Кравець розповіла в інтерв'ю для «Сніданку з 1 + 1», передають Патріоти України.

Більше того: Олена Кравець є кумою Олени Зеленської та її чоловіка, так як чоловік актриси хрестив старшу дочку президентського подружжя Олександру, якій зараз 16 років.

З тих пір, як Олена Зеленська стала першою леді країни, обов'язків у неї значно додалося. Тим не менш, вона в курсі особистого життя і кар'єрних злетів подруги. «Я розумію, що вона стежить за змінами в нашому житті, і в моїй особисто. Дуже приємно, що ми не перестали бути близькими людьми. І, як я це називаю, ми тримаємо один одного за руку», — поділилася Олена Кравець.

Нагадаємо, що актриса не вперше висловлюється про відносини з сім'єю Володимира Зеленського. У березні минулого року вона розповідала, що захоплюється Оленою Зеленської, яка «виступає на світовій арені».

«Вона дуже гідно, по-жіночому сильно транслює себе. Мені подобається. Вона не суперечить собі, нічого з себе не зображує, вона така і є. Коли я говорила їй, що не змогла б так», — розповідала Кравець.

Як відомо, Олена Кравець (до заміжжя — Маляшенко) народилася в 1977 році в місті Кривий Ріг. З 2000 року є актрисою студії «Квартал 95», керівником якого до обрання президентом України (2019) був Володимир Зеленський. У травні 2021 року стало відомо, що Кравець буде однією з ведучих нового проекту каналу «1 + 1» «Твій день».

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...