Тривало роками: Санта Дімопулос зізналася, що страждала від анорексії і булімії (фото)

Екс-учасниця групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос вразила відвертим визнанням - в її житті був період, коли співачка страждала від анорексії і булімії. Про це зірка розповіла у своїх Instagram-сторіс, відповідаючи на запитання підписників, передають Патріоти України.

За словами Санти, вона розуміла, що ці хвороби потрібно лікувати, проте вона боялася і соромилася звертатися до фахівців. У підсумку вона мучилася не один рік.

"Багато років тому у мене був дуже важкий емоційний стан. Анорексія і булімія тривали роками. Тоді я навіть не думала про те, щоб попросити про допомогу. Чомусь було соромно", - зізналася артистка.

Поступово вона взяла ситуацію в свої руки і змогла впоратися з хворобами і розладами самостійно. Дімопулос розповіла, що допомогло їй на цьому шляху.

"Читала різні книги, спілкувалася з розумними людьми і, головне, почала вивчати питання любові до себе. Розгорнула своє життя і перестала жити за чиїмось очікуванням. Почала прислухатися до внутрішнього голосу, який давно заглушила. Почала вчитися себе цінувати і оберігати, піклуватися", - поділилася Санта.

Такий підхід допоміг їй повернутися до нормального життя і знову полюбити себе. "Я стала опікуном для тієї недолюбленої і ображеної маленької дівчинки всередині себе. Стала собі батьком, а не катом", – додала артистка. Зараз Санті 34 роки, вона щаслива мама двох дітей і дружина успішного бізнесмена, якою захоплюються тисячі жінок.

Знаменитість також відповіла на питання, як справляється зі срессом. "Не розгойдую маятник, якщо ви розумієте, про що я. Міцніше займаю позицію спостерігача, і не даю собі виходити за рамки усвідомленості. Глибоко дихаю і починаю розмовляти сама з собою. Так подивишся з боку - типовий клієнт дурдому", - з гумором написала Дімопулос.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...