"Це буде чесний союз": Ектор з "МастерШеф" вперше показав свою кохану і здивував фанатів

“Це буде чесний союз“: Ектор з “МастерШеф“ вперше показав свою кохану - today.ua

Український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вперше за довгий час розповів про особисте життя. Зірка кулінарного проєкту "МастерШеф" навіть показав фото зі своєю новою коханою, передають Патріоти України.

Публічне життя може стати як причиною великого успіху і популярності, так і причиною нещастя в особистому житті. Саме так і сталося у колумбійського ресторатора. Ектор Хіменес-Браво розповів, що плітки стали причиною його розлучення з попередньою коханою.

"Публічність тим погана для мене, що складно будувати відносини і бути щасливим. На жаль, люди просто забувають, що я теж людина і у мене може бути своє життя", - зазначив кулінар.

Пост Ектор Хіменес-Браво супроводжував несподіваною фотографією, на якій показав свою дівчину, а точніше її стрункі ніжки. У кадрі шеф-кухар постав сидячи за кермом авто в джинсах і блакитній футболці, тримаючи на колінах стрункі ніжки своєї коханої. Жінка одягнена в рожеву білизняну спідницю або плаття, а також коричневі босоніжки на товстому каблуці.

"У парі має бути спілкування, довіра і чесність. Важливо не мовчати про проблеми, а говорити з партнером, щоб вирішити їх вчасно. Ось це буде чесний союз. Може мій погляд сильно ідеалізовано, але така моя реальність. На кожен товар є свій купець , як кажуть", - зазначив в публікації Ектор Хіменес-Браво.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...