"Це буде такий крутий чувак": Астаф'єва висловилася про зраду і розкрила деталі про життя з колишнім (фото, відео)

Даша Астаф'єва знову вільна - нещодавно співачка розлучилася з нареченим Артемом Кімом після 6 років стосунків. Зірка зізнається, що вони розійшлися на дружній ноті і артистка вдячна чоловікові за спільний шлях, передають Патріоти України.

А ось в рамках нового YouTube- шоу Олексія Дурнєва "Пожежа" Даша відповіла на питання про ідеального обранця, переїзд до колишнього і погляди на зраду. "Чоловік, якого я виберу ближче до 40 років, буде набагато краще чоловіка, якого б я обрала в 25 або 30 років. Це буде такий крутий чувак", - переконана співачка. Знаменитість розповіла і про свої критерії вибору потенційного супутника.

"Пару років тому я б назвала багато пунктів, а зараз тільки один – це я, тільки хлопчик", - назвала свій критерій вибору супутника співачка. Також Даша розкрила деякі деталі цивільного шлюбу з екс-нареченим Артемом Кімом.

"Останні мої стосунки можна вважати сім'єю. Це перший чоловік, з яким я з'їхалася. І переїхав не він до мене, а я до нього. Побут дуже класно розкриває людину. Я обожнюю побут", - зробила особисте зізнання Даша. У перший же день з господарською зіркою стався курйозний випадок.

"Перше, що я зробила – вирішила приготувати вечерю, тому що чоловік їхав з відрядження. Я спалила півбудинку. Я вимила весь будинок, розклала речі, приготувала борщ, друге. І вирішила зробити сухарики для борщу, поставила їх на 14 хвилин в мікрохвильовку і пішла в душ", - розкрила деталі Астаф'єва.

Вона розповіла, як Артем відреагував на наслідки її кулінарних експериментів. "Прийняв і пробачив", - коротко відповіла зірка.

Даша не приховує, що вельми лояльно ставиться до питань зради в парі. Вона переконана, що з віком людина стає більш гнучкою і менш принциповою у своїх судженнях.

"Мені зраджували, але я все одно люблю і спілкуюся з людиною. Я його поважаю взагалі за інше. Це його проблеми", - прокоментувала тему невірності Даша.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...