"Це була хімія": Відома супермодель згадала, як "закрутила" роман з одруженим Хливнюком (відео)

Відома українська модель Наталія Гоцій розповіла, як познайомилася ще із заміжнім лідером групи "Бумбокс" Андрієм Хливнюком, і що між ними тоді виникла "хімія". Про деталі вона повідала Каті Осадчій у програмі "Світське життя", передають Патріоти України.

Деталі роману

"Він розійшовся з дружиною за рік до того, як ми познайомилися... Ми познайомилися випадково завдяки друзям. І якось хімія склалася", - зізналася супермодель. Відзначимо, що зараз Андрій Хливнюк в розлученні. Зі своєю колишньою дружиною Ганною Копиловою він був у шлюбі 11 років.

Гоцій не стала повідомляти подробиці роману з музикантом, бо вважає Хливнюка "абсолютним соціофобом, який не любить виносити свої відносини взагалі"."Я відчуваю симпатію з боку Андрія. І він мені симпатичний... ми не сварилися. Ми вирішили, що беремо паузу", - зізналася манекенниця. Наталя зазначила, що була фанаткою "Бумбоксу" багато років, але не сприймала Хливнюка, як рок-зірку.

Суперзірка Наталія Гоцій

Наталія Гоцій - це всесвітньо відома українська топ-модель, яка блищала на показах Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Victoria's Secret і прикрашала обкладинки Elle і Marie Claire. У неї двоє дітей від її чоловіка Руслана Нижника.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...