Це була особлива рибалка: Астаф'єва влаштувала пікантну фотосесію у спокусливому боді

Популярна українська модель, актриса і колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва потішила шанувальників новими пікантними кадрами. Знаменитість сексуально позувала в одному боді біля річки. Відповідні кадри вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram-stories, передають Патріоти України.

"Ось в такому вигляді на риболовлю я приїхала вперше", – сказала знаменитість. Астаф'єва позувала в чорному боді з відвертим декольте, яке чудово підкреслювало пишні форми моделі. На руки вона одягла чорні рукавички, а на її ногах були вдягнуті такого ж кольору панчохи і туфлі на підборах.

Свій образ вона доповнила яскравим макіяжем з акцентом на очі та аксесуарами у вигляді маленьких сережок. Модель позувала на камеру сидячи на дерев'яному пірсі біля річки, при цьому тримаючи в руках вудку для риболовлі.

Коротко про знаменитість:

  • Даша Астаф'єва – народилася в 1985 році в місті Орджонікідзе (зараз – Покров) Дніпропетровської області.
  • Отримала небувалу популярність після перемоги в конкурсі за титул Playmate of the Month ювілейного журналу Playboy (55th Anniversary Playmate).
  • Була у складі гурту NikitA, а у 2017 році почала сольну кар'єру.
  • Зараз знаменитість веде активну блогерську діяльність, знімається в різних фотосесіях і виступає на заходах в ролі співачки та діджея.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...