"Це була спланована підлість": Удовиченко розповіла, чому назавжди посварилася з Садальським

Про конфлікт акторів Лариси Удовиченко і Стаса Садальського ходять легенди, тому сама артистка все-таки вирішила розповісти всю правду. В інтерв'ю на YouTube каналі «Снігова лавина» Удовиченко зізналася, що завжди знала про складний характер Стаса Садальського, але одного разу просто не витримала через його вчинок, передають Патріоти України.

«Він чудовий артист, геніальний партнер, але дуже непроста людина. Тому в якийсь момент я перестала терпіти - повернулась і пішла», - згадує артистка. За її словами, вона ніколи не хотіла про це комусь розповідати і доводити свою правоту, оскільки існують неприйнятні для неї речі. У підсумку вона вирішила просто відійти і не з'ясовувати стосунки з колегою. Вона підкреслила, що мова йшла про сплановану підлість. Якби вони посварилися миттєво і по справі, то це було б одне, але коли людина планує гидоту і робить потім її, вона таких вчинків не прощає.
Також Удовиченко зізналася, що завжди відчуває подібні речі і не може спілкуватися з людьми, яких не поважає і бачить, що вони не поважають всіх інших. Потрібно зазначити, що сам Садальський, незважаючи на давню сварку, завжди дуже добре відгукується про свою колишню подругу. Також він скаржиться на те, що вони не спілкуються цілих 15 років, але він продовжує її любити.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...