"Це було дуже дивно": Актриса Надія Хільська, яка втратила на війні коханого, розповіла про неприємний діалог з колегою

Актриса Надія Хільська, чий чоловік Олексій у 2023 році віддав життя за свободу України на Запорізькому напрямку, розповіла про неприємний діалог із колегою після загибелі коханого. За словами зірки, знайомі та близькі, навіть якщо не мали слів втіхи, просто обіймали вдову, але були й ті, хто ігнорував її втрату. Таку реакцію на горе Надія Хільська вважає найгіршою. В інтервʼю "Коротко про" українка зізналася, яка розмова її здивувала найбільше, передають Патріоти України

"Мені здається, що ми не вміємо співчувати. Звісно, у мене хороші друзі, які підтримують та співчувають. Але, скажімо так, стикалась із різними ситуаціями. От зустрілася за кордоном з однією акторкою, а вона також знала Льошу, знімалася з ним, і вона, замість того, щоб хоча б щось сказати про Льошу чи щось у мене запитати, просто почала розповідати, як їй важко живеться за кордоном. Це було дуже дивно, як на мене", – поділилася артистка.

Вона не вважає, що повинен бути "протокол" дій, коли мова йде про людей, які втратили близьких на війні. Проте зірці хотілося б, щоб суспільство було більш розуміючим, співчутливим і вдячним.

"Я не кажу, що треба вивести якийсь протокол дій, як спілкуватись з людиною, яка втратила близьку людину на війні. Але мені здається, якесь мінімальне розуміння ситуації у суспільстві має бути. Немає рецептів, мені здається. Але ігнорувати – це найгірше, що можна придумати. Тому мене дуже й здивувала та зустріч. Мені навіть складно пояснити свої відчуття. Можливо, вона намагалась щось транслювати, але я цього не відчула", – поділилася зірка.

Їй би хотілося, щоб колеги, друзі та знайомі не сприймали загибель героя як особисту втрату сімʼї, адже він став на захист усіх українців. Надія Хільська нагадала: "Мій чоловік, як і всі інші, хто зараз на війні, роблять це заради всієї нації, заради нас усіх. Треба просто бути вдячними".

Нагадаємо, Олексій Хільський народився 14 листопада 1987 року в місті Кам’янське. До війни він багато знімався в кіно та популярних серіалах, серед яких: "На твоєму боці", "Квочка", "Кріпосна", "Лікар Ковальчук", "Опер за викликом", "Загадка для Анни" та інші. Воїн загинув під час виконання бойового завдання в гарячій точці. У нього залишилася донечка.

Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

субота, 17 серпень 2024, 16:10

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту. Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і ...

"Побутовий алкоголізм побудований на тому...": Відомий український співак-воїн розповів про свою депресію

субота, 17 серпень 2024, 11:37

Відомий український музикант, фронтмен гурту O.Torvald, військовий Женя Галич розповів про свою депресію, яка розпочалася в нього на початку повномасштабного вторгнення. Артист поділився, що депресію він запивав алкоголем, передають Патріоти України. З...