"Це було неймовірно": Меган Маркл розповіла про своє перше Різдво в королівській родині

Принц Гаррі та Меган Маркл пригадали своє перше спільне Різдво в королівській родині у 2017 році. Про це повідомляє Express.

З наближенням цьогорічного святкового сезону, схоже, що герцог і герцогиня Сассекські та їхні двоє дітей, принц Арчі та принцеса Лілібет, не святкуватимуть Різдво з королівською родиною у Великій Британії. Однак у перші дні свого роману пара була присутня на святі, коли Меган супроводжувала свого коханого до маєтку в Норфолку.

Коли американська акторка приєдналася до святкування у 2017 році, члени королівської сім'ї порушили кілька правил, щоб це сталося, оскільки пара ще не була одружена.

Меган розповіла, наскільки її вразило їхнє з Гаррі перше королівське Різдво, що їй навіть захотілося зателефонувати мамі, щоб розповісти їй, наскільки воно було дивовижним.

Меган згадувала: "Я так яскраво пам’ятаю перше Різдво в Сандрінгемі. Я дзвоню своїй мамі, і вона запитує: "Як справи?"

Потім вона додала: "І я сказала: "Боже мій, це неймовірно". Це просто велика сім’я, як я завжди хотіла. І був просто цей постійний рух, енергія та веселощі".

Також вона розповіла про один момент, який вона розділила з покійним дідусем Гаррі, принцом Філіпом.

"І я просто подумала, що це було так чудово. Я сказала: "О, ми спілкувалися, і це було так чудово". І я говорила про це і говорила про це. Він [принц Гаррі] сказав: "У нього поганий слух. Він нічого не чув, що ти говорила".

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...