"Це було ніби ляпас від реальності": Рідні акторки Елізабет Тейлор розповіли про наркотичну залежність зірки, яка її ледь не згубила

В останньому епізоді біографічного серіалу Елізабет Тейлор: Суперзірка-бунтарка рідні акторки розповіли про її алкогольну і наркотичну залежність, пише People, передають Патріоти України.

Фільм Елізабет Тейлор: Суперзірка-бунтарка вийшов 11 жовтня на BBC. Як йдеться у стрічці, після розірвання шлюбу з сенатором Джоном Уорнером у 1982 році Елізабет Тейлор зіткнулася з серйозними труднощами. Рідні розповіли про боротьбу акторки з наркотиками та алкоголем.

«У неї були фізичні захворювання, особливо серйозні проблеми зі спиною, для лікування яких використання знеболювальних було законним», — пояснює її син Крістофер Вайлдінг.

Однак найближче оточення Тейлор знали, що вона «зловживала алкоголем і знеболювальними, зокрема, ін'єкційними».

Рідним акторки прийшлося втрутитись, оскільки самостійно її син не міг впоратися. «Ми всі були налякані. Вона була грізною жінкою», — згадав Вайлдінг, як залежність матері вплинула на нього.

«Це було ніби ляпас від реальності. І я подумала: „Боже мій, я вважала, що я хороша мати. Як я дозволила собі робити це з людьми, яких найбільше люблю у світі?“», — описувала цей досвід сама Елізабет Тейлор.

Після втручання родини акторка почала реабілітацію. Перебування в центрі вона описувала так: «Вперше в житті я справді відчула, що мене ніхто не експлуатує. Мене приймали як самого себе. Мене змусили поглянути на правду про те, ким я є».

"Це необхідно усвідомити та прийняти": Демі Мур розповіла, у якому стані зараз перебуває тяжко хворий Брюс Вілліс

середа, 16 жовтень 2024, 9:20

Колишня дружина зірки культового бойовика "Міцний горішок" Брюса Вілліса, який хворий на лобово-скроневу деменцію, Демі Мур поділилася обнадійливими новинами про його здоров'я. За словами знаменитості, 69-річний артист перебуває у стабільному стані, . ...

"Закінчую пити антидепресанти": Женя Галич уперше прокоментував чутки про розлучення

вівторок, 15 жовтень 2024, 17:59

Лідер гурту O.Torvald, український співак й військовослужбовець Женя Галич прокоментував чутки про розлучення з дружиною Валерією, передають Патріоти України . До слова, припущення про те, що пара більше не разом, спровокували нещодавні висловлювання ...