"Це було остаточним поверненням": Важкохвора Селін Діон планує відновити виступи

Зірка сцени давно страждає від синдрому мʼязової скутості. Це рідкісний неврологічний розлад, який викликає хворобливу та прогресивну ригідність і скутість м’язів. Як пише In Touch, 56-річна канадська співачка Селін Діон планує виступи, попри свою важку хворобу, передають Патріоти України.

Після грандіозного повернення на сцену під час Олімпіади-2024 в Парижі артистка хоче продовжувати радувати своїх фанатів живими виступами.

"Селін на сьомому небі від щастя від того, як добре все пройшло в Парижі. Це було остаточним поверненням і тим, заради чого вона так старанно працювала. Вона ніколи не припиняла вірити, що повернеться на сцену. Майже всі, хто її оточував, включно з лікарями, казали їй, що це буде майже неможливо", — розповідає інсайдер.

Із синдромом мʼязової скутості Селін Діон бореться понад 15 років. Лише у 2022 році публіці стало відомо, що співачка важко хвора. З того часу вона відійшла від публічного життя, а останнім часом дала кілька інтервʼю, у яких відверто розповідає про свою боротьбу. Також знаменитість зʼявилася на церемонії "Греммі-2024", на якій вручила нагороду Тейлор Свіфт.

"Її бажання повернутися і розважати було величезною рушійною силою в її битві за здоров’я. Вона ніколи не здавалася і місяцями таємно працювала над своєю вокальною силою та контролем", — розповідав інсайдер. Джерела також говорили, що Діон повернеться на сцену та, ймовірно, дасть обмежену кількість шоу у Resorts World Theatre під час Гран-прі Лас-Вегаса в листопаді 2024 року.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...