"Це було справді серйозно": Відома американська актриса розповіла, як 15 років тому ледь не втратила ногу на зйомках

Відома американська актриса розповіла, як 15 років тому ледь не втратила ногу

Американська актриса Кейлі Куоко, відома за роллю в серіалі "Теорії великого вибуху", розповіла, що ледь не втратила ногу на знімальному майданчику. Це сталося 15 років тому. Про це повідомляє SmartLess, передають Патріоти України.

У подкасті SmartLess з Джейсоном Бейтманом, Шоном Хейзом і Віллом Арнеттом вона сказала: "Це був дуже поганий випадок". Куоко розповіла, що кінь наступив на ногу актриси та сильно її пошкодив. Вона отримала складний відкритий перелом великогомілкової та малогомілкової кісток і чула, як вони "тріщали". Актрисі терміново зробили операцію, а перед виходом з операційної, вона навіть підписала папери, в яких давала згоду на ампутацію ноги, якщо так вирішить хірург.

На щастя, операція пройшла успішно, хоч вона й зізналася: "Це було справді серйозно". У внутрішню порожнину кістки їй ввели штифти та пластини, які знаходяться там досі.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...