"Це було жахливо": Колишня дівчина Меттью Перрі розповіла про його наркозалежність

Нещодавно спеціалісти встановили причину смерті актора Меттью Перрі - гостра дія кетаміну, відомого накротичного засобу. Згодом його колишня асистентка та кохана дівчина Кейті Едвардс розповіла The Sun шокуючі деталі. Одного разу вона знайшла його з приклеєними руками до колін, передають Патріоти України.

"Я приїхала до Меттью в гості. Він був у поганому стані. Можливо, всю ніч перебував під кайфом від наркотиків. Я знайшла його на дивані, руки були приклеєні до ніг. Мені довелося скористатися рідиною для зняття лаку та оливковою олією, аби його звільнити. Ми буквально видирали волосся з ніг. В нього залишилися червоні кров'яні плями, це було досить жахливо", - поділилася Кейті.

Жінка додала, що у Перрі завжди були серйозні проблеми з наркотиками. "Навіть коли він був чистим і проходив реабілітацію, Меттью все ще думав про прийом наркотиків", - сказала вона. Пара зустрічалася п’ять років, але розірвали стосунки ще у 2011 році. Однак, Едвардс досі не може забути ті часи. Вона намагалася допомогти коханому побороти наркотичну залежність, але він її не слухав.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...