Це було жорстоко: Придворні недоречно пожартували з Меган Маркл у день її весілля

Напруженість між королівською родиною та Меган з Гаррі існувала задовго до того, як пара залишила королівські обов'язки 2020 року, передають Патріоти України.

За весіллям цієї королівської пари спостерігав увесь світ. Через п'ять років стало відомо, що з автомобілем, який був обраний для того, щоб доставити наречену та її матір на церемонію до каплиці Святого Георгія у Віндзорі, пов'язана одна цікава історія.

Меган Маркл та її мати Доріа Редлан їдуть до каплиці Святого Георгія у цьому ж Rolls-Royce / © Getty Images

Меган Маркл та її мати Доріа Редлан їдуть до каплиці Святого Георгія у цьому ж Rolls-Royce / Фото: Getty Images

Справа в тому, що саме в цьому Rolls-Royce Phantom IV 1972 року їхала на похорон свого чоловіка — герцога Віндзорського — Волліс Сімпсон, герцогиня Віндзорська. А Меган була помічена на цьому самому авто, коли прибувала до каплиці з готелю Cliveden House на своє весілля 2018 року.

Автомобіль був подарований королеві Єлизаветі II 1950 року. Це рідкісний екземпляр, оскільки від 1950 до 1956 рік було випущено лише 18 таких екземплярів.

Видання Daily Mail заявляє, що використання того ж автомобіля могло означати, що це міг бути "незграбний жарт", в той же час передбачається, що можливо, це були придворні, які хотіли розіграти такий "жарт" над Гаррі та Меган.

Нагадаємо, герцогиня Віндзорська, також розлучена, як і Меган, опинилася в центрі уваги після того, як король Едуард VIII зрікся престолу 1936 року на користь свого молодшого брата Альберта (згодом короля Георга VI, батька королеви Єлизавети II). Едуард правив 326 днів і був одним із британських монархів, хто правив найменше. Його похорон відбувся у червні 1972 року

Герцогиня Віндзорська на похороні свого чоловіка герцога Віндзорського Едуарда, 1972 рік / © Getty Images

Герцогиня Віндзорська на похороні свого чоловіка герцога Віндзорського Едуарда, 1972 рік / Фото: Getty Images

Кумедно було б, якби на додаток до цього жарту королева Єлизавета дала Гаррі і Меган титул не Сасекських, а Віндзорських. Але, на щастя, цього не сталося.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...