"Це був початок робочого дня": Джамала розповіла про зруйновану окупантами кав'ярню чоловіка в центрі Києва

Українська співачка Джамала розповіла про вщент розтрощену кав'ярню чоловіка Бекіра у центрі Києва під час ракетного обстрілу 10 жовтня. У програмі ЖВЛ артистка поділилася, що у той день у закладі ледь не загинули люди, передають Патріоти України.

"Там дійсно все розтрощено і обладнання постраждало, скло. Але це таке. Там же розпочався день і бариста, які прийшли, вийшли на перерву, чи покурити. Вони вийшли – це був початок робочого дня. І це головне. Головне, що всі живі! Хтось поранився, але вони живі", - сказала артистка.

Вже наступного дня кав'ярня запрацювала. Весь персонал і благодійний фонд, із яким співпрацює заклад, допомогли відновити будівлю. Бізнес, каже Джамала, нині не приносить прибутку, але вони працюють, щоб дати робочі місця людям.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...